АСУ простежування компонентів на ділянці виробничої лінії кавових міксів

Компанія «ІНФОКОМ ЛТД» реалізувала систему обліку та простеження компонентів 5-ї пакувальної лінії кавових міксів на заводі по виробництву кави в м.Тростянець, Сумської області.

Програмний комплекс призначений для контролю, моніторингу та управління автоматизованими системами управління, простежування компонентів на ділянці ТТУ РCУ кавових міксів заводу.

Фахівцями «ІНФОКОМ ЛТД» було виконано передпроєктні роботи, розроблено програмне забезпечення, спроектовано та виготовлено обладнання, виконано монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

На 5 тотів (ємностей для сумішей) були встановлені радіочастотні мітки. На лінію встановлені системи радіочастотної ідентифікації (RFID).

Перед початком виробництва оператор вводить в ПК інформацію про продукти, які виготовляються на кожній з виробничих ліній (передбачена можливість введення нових продуктів).
При вивантаженні суміші система присвоює тоту (ємності для сумішей) назву суміші, яка була виготовлена на даному міксері і фіксує час виготовлення суміші.
При установці на лінію система порівнює інформацію записану на мітку тота з інформацією про вироблений на даний момент продукт і, в разі розбіжності даних, не дає можливості підключити ємність (тот) до лінії (горловині не вдалося підключитися до тоту, помилка супроводжується світловою сигналізацією). Також передбачений ручний режим роботи з обмеженим доступом.

АСУ простежування компонентів на ділянці лінії кавових міксів має лог (з можливістю вивантаження даних), в який записується інформація про виготовлену суміш:

  • назва суміші,
  • планове і фактичне дозування кожного з компонентів (інформація з контролера міксера),
  • час вивантаження суміші,
  • номер лінії, на яку була встановлена ємність
  • час установки ємності на лінію.

На заводі по виробництву кави були використані наступні технології по автоматизації:

  • Програмований контролер Siemens SIMATIC S7-1200
  • Протокол передачі даних PROFINET RS-485

Реалізована АСУ простежування компонентів лінії кавових міксів дозволяє:

  • Не допустити вихід не відповідного рецептурі продукту
  • Уникнути виробництво бракованої продукції

Бажаєте замовити реалізацію АСУ простежування компонентів лінії кавових міксів – звертайтесь до наших спеціалістів.
sales@ia.ua
+38 (067) 616-87-58,
+38 (050) 341-71-09,
+38 (061) 213-78-55

Додати коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Support
the
Ukrainian
military